De Schrijverij Patrick Arink De Schrijverij - Tekst - Patrick Arink - Webdesign - Grafisch - Websites - Kalenders - Hosting - Contact
Patrick Arink
Patrick Arink werkte twintig jaar lang als journalist. Patrick schreef voor een hele rits aan weekbladen, publieksbladen, vakbladen, huis-aan-huisbladen en dagbladen. Als journalist, maar nog vaker als eindredacteur.
Ook nog een tijdje voor de Vara-radio en een paar jaar voor TV. Met Carlo en Irene bij Life & Cooking. Voor Ivo Niehe.

Als tekstschrijver van affiche-vereniging Loesje bedacht Patrick klassieke Loesje-teksten, waaronder 'Raar is zo gek nog niet', 'Hmm, kijk niet zo of ik hap' en 'Leven is meervoud van lef'.

Patrick schreef vijf boeken, waarvan de bundel 'Broodje @@p' de bekendste is. Acht jaar lang schreef Patrick ieder jaar een scheurkalender die door uitgeverij Interstat werd uitgegeven. De Broodje Aap-kalender. Shit Happens kalender.

Patrick is eigenaar van internet-onderneming De Schrijverij. De Schrijverij beheert ongeveer veertig websites, waarvan Orakelkaarten.nl en Tarotweb.nl de grootste bekendheid genieten.

Patrick is eigenaar van de Arnhemsche Courant; een bekende titel die in 2001 ter ziele ging en die in 2019 als start up weer tot leven wordt gewekt.

Patrick woont samen met Stefan (20) in Arnhem.
Patrick had nog een zoon. Jasper Arink, vier jaar oud, overleed op 16 december 1999 aan de gevolgen van griep.

En wat al niet meer? Patrick was onderwerp in het RTL-Nieuws. Patrick veroorzaakte een file. Patrick heeft een Bally Wizard flipperkast uit 1975. Patrick plakte als kind zijn Benbits kauwgum op een schilderij van Frans Hals. Patrick heeft geen rijbewijs. Patrick tekent graag op beslagen ramen. Patrick heeft een Mac en een iPhone. Patrick is zelfstandig en onafhankelijk.


Copyright © 2015, De Schrijverij - kvk: 09159403 - BTW-nummer: 1582296308B01